Välkommen

Välkommen till www.hypnosterapeut.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Hypnosterapi

 

Hypnosterapi innebär att man är i ett öppet kreativt och fokuserat tillstånd som även bygger på att man är mera mottaglig för att fördjupa kontakten med sitt undermedvetna och att de resurser man kommer i kontakt med förstärker behandlingseffekten . Det handlar ofta om att leta efter kärnan till problemet att aktivera resurser för att hitta lösningar på problemet . Det kan handla om att få kontakt med problemet som är orsaken .

Hypnosterapi är en mycket kraftfull metod vilket inte behöver betyda att den är farlig !

Jag använder hypnosterapi för att öppna det undermedvetna där du kan bli hjälpt med att sluta röka , få bättre självförtroende ,bli av med Allergi , Astma , Depression , Drömmar av olika slag , Ensamhet , Fibromyalagi , Flygrädsla , Fobi , Hat , Humörsvängningar , Ibs , Känslomässiga problem , Migrän , Missbruk , Nagelbitning , Nervositet , Oro , Panikångest , Rastlöshet , Stamning , Stress , Tandläkarskräck , Åksjuka , Ångest , Skära sig (självskador ) Ätstörning , Värk , m,m

Förstärkning av jaget , Koncentration , Minnes förbättring ,

 

Om inte hypnosterapi hjälper så får man göra en regression för att upptäcka vad som är grundläggande orsaken till problemet !